Image

Jouw imago door ons

Over Twin

Over Twin

Twin visuele communicatie is al sinds 2006 een begrip in de regio. We verzorgen voor veel bedrijven al jarenlang de offline communicatiemiddelen, van het beletteren van auto’s tot de aankleding van het bedrijfspand en het personeel. Onze 15 medewerkers weten het door korte communicatielijnen en strakke planning steeds weer voor elkaar te krijgen om bijzondere projecten te realiseren. 

Onze vakmensen werken vanuit onze eigen werkplaats en (print)atelier en hebben veel kennis en ervaring. Daardoor weten zowel kleine als grote opdrachtgevers ons te vinden. Mocht er nog een ontwerp nodig zijn: geen probleem. Onze reclamestudio helpt je graag verder.

Image
Image

Historie

Pieter Habermehl: "Nadat ik jarenlang als internationaal vrachtwagenchauffeur heb gewerkt, begon ik in 2006 samen met een compagnon dit bedrijf, Twin. Wij richtten ons toen op het beletteren van transportmiddelen. Dat kwam mede voort uit mijn voorliefde voor schitterend ontworpen vrachtwagencabines en ik vond het geweldig om deze zelf mooi te maken."

Uiteindelijk groeide het bedrijf uit en verhuisden Twin in 2017 naar het mooie pand in Scherpenzeel. De nieuwe ruimte maakte het mogelijk om het machinepark en de werkzaamheden uit te breiden. Als je een mooie huisstijl hebt ontwikkeld dan is het belangrijk om deze op alles door te voeren. En dat hebben wij dus allemaal in huis! Of het nu gaat om autobelettering (waar het voor ons dus mee begon), buitenreclame of kleding en alles wat daartussen zit, wij zorgen ervoor dat jouw huisstijl op alles kan worden doorgevoerd.